Vippiluotto (1000 e – 25000 e)

Nopsalaina

Nopsalaina kulutusluottoa voi hakea jopa viiden vuoden (60kk) laina-ajalla ilman takauksia tai vakuuksia. Lainasummat ovat 500 – 6000e ja voit valita summan sadan euron tarkkuudella. Lainojen vuosikorko vaihtelee 9 – 14 prosentin välillä. Lainahakemus menee läpi hyväksytysti kun sinulla on vähintään 1000 euron nettotulot kuukaudessa, Suomen kansalaisuus tai vakituinen asuinpaikka suomessa sekä puhtaat luottotiedot. Vippuluottojen ikäraja on 22-vuotta lukuunottamatta 500€ summaa jota voi hakea myös 18 – 22-vuotiaat.

Hae Nopsalaina vippiluottoa

Risicum.fi

Risicum tarjoaa 1000€ – 4000€ vippiluottoja yli 25-vuotiaille henkilöille. Kaikki vippiluottosummat ovat 1000€, 1500€, 2000€, 2500€, 3000€, 3500€ ja 4000€.

Risicum:n sivulta löytyy kaikki asianmukaiset tiedot kuten y-tunnus, puhelinnumero, käynti- ja postiosoite ja sähköpostiosoite. Palvelun turvallisuus on taattu suojatulla verkkoyhteydellä ja verkkopankkitunnistautumisella. Risicumilla on lisäksi myönnetty avainlippu tunnustuksena palvelun ja tuotteen korkeasta laadusta ja turvallisuudesta, sekä yhteiskunta-vastuullisesta toiminnasta. Suomen Taloustutkimuksen teettämässä tutkimuksessa Risicum valittiin suomen luotettavimmaksi ja vakavaraisimmaksi pienlainayritykseksi. Risicum on markkinoiden suurin luotonantaja ja myöntää vuodessa yli 150 000 lainaa ilman vakuuksia ja takauksia.

Hae Risicum vippiluottoa

Ostosraha.fi

Ostosraha (OPR-Vakuus OY) on palvelu josta voit hakea 400€ – 2500€ vippiluottoa valitsemaasi tarkoitukseen. Takaisinmaksuaika on 2 – 24kk ja korko on kiinteä 19% koko laina-ajan. Laina maksetaan takaisin kuukausittain, tasaerissä. Vippiluottoa voidaan myöntää 21-75 vuotiaalle henkilölle jolla on luottotiedot kunnossa.

OPR-Vakuus Oy tarjoaa myös Pikavippi.fi palvelua joka sekin tunnetaan luotettavuudesta. Ostosraha.fi sivulta löytyy kaikki asianmukaiset yhteystiedot kuten käyntiosoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Palvelun turvallisuus on taattu suojatulla verkkoyhteydellä ja verkkopankkitunnistautumisella.

Hae Ostosraha vippiluottoa

FreedomRahoitus.fi

Freedomrahoitus (Freedom rahoitus Oy) on ainutlaatuinen palvelu sillä se kerää samalle sivulle useita luotonmyöntäjiä ja lainatuotteita. Saat henkilökohtaista palvelua joka takaa sinulle parhaiten sopivan pikalainan. Freedom rahoituksen kautta voi hakea 1000€ – 20000€ vippiluottoja jopa 12 vuoden maksuajalla ilman vakuuksia. Lainansaamisen edellytyksenä on vähintään 25-vuoden ikä, moitteettomat luottotiedot, pysyvä asuinpaikka suomessa ja säännölliset, yli 1500€/kk tulot.

Freedom rahoituksen sivulta löytyy kaikki asianmukaiset tiedot kuten puhelinnumero, postiosoite ja sähköpostiosoite. Palvelun turvallisuus on taattu suojatulla verkkoyhteydellä ja verkkopankkitunnistautumisella.

Hae Freedom Rahoitus vippiluottoa

Vippiluotto vs. Pankkilaina

  • Pankkilaina on lähes poikkeuksetta halvempi vaihtoehto
  • Vippiluotto on nopeammin käytössäsi. Täytät hakemuksen netissä ja parhaimmillaan rahat ovat tililläsi minuuteissa hakemuksen hyväksymisen jälkeen.
  • Vippiluottojen laina-ajoissa ja lainamäärissä on paljon valinnanvaraa
  • Vippiluottojen suurin etu on että et tarvitse vakuuksia ja takaajia sellaista hakeaksesi